|
El pa serà el tema de l'activitat / XTEC |
En el marc de la
Festa de l'Arribada de la Castanya, que se celebra avui a Viladrau, la fleca virtual
Hacerpanencasa, amb seu a Manlleu, donarà a conèixer la manera de fer pa de qualitat a casa i apte per a celíacs, a més de pa convencional. Jordi Rivas, l'expert d'aquesta tenda virtual, farà una demostració per tal que tothom pugui elaborar també aquests productes a casa seva amb farines de compra en línia. Durant tot el dia, a més, les portes del centre Castanya de Viladrau romandran obertes per als visitants. L'entitat
Castanya de Viladrau-Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera, vol donar a tothom, amb l'organització d'aquesta Festa, de provar la primera castanya de la temporada com a pròleg de la seva famosa Fira de la Castanya, que se celebrarà el darrer cap de setmana d'octubre.
Hacerpanencasa ja es va presentar en primícia a la
Fira de la Castanya de l'any passat, on va elaborar un pa amb fairna d'aquest fruit de tardor autòcton dels castanyers de la zona. Aquest producte sense gluten s'ha convertit en un dels més populars que comercialitza la firma. La farina de castanya, a banda de ser apta per a persones celíaques, és molt rica en potassi, calci, vitamina B i àcid fòlic, un fet que la converteix en un producte òptim per a hipertensos i gent amb problemes hepàtics.
+info:
http://www.hacerpanencasa.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada