Portada / GRIJALBO |
El llibre combina els últims descobriments científics amb el sentit comú i la tradició, i pretèn tornar a recuperar una relació intuïtiva i natural amb allò que mengem, sense haver d'estar pendents de vitamines, minerals o altres nutrients. Així, ofereix una exhaustiva guia per a no perdre's en el laberint del menjar saludable: un llibre ple de trucs, idees i informació que pot ajudar les famílies a triar, lliures i informades, com alimentar-se. L'autor, Adam Martín, és precisament pare de tres nenes que mengen verdures sense posar el crit al cel; ha escrit prèviament dos llibres: Estimada rutina i Sempre hi ets (Ara Llibres) i des de l'any 2003 s'interessa per la relació entre alimentació i salut i ha estat fundador i director de la revista digital Etselquemenges.cat. Amb la seva nova publicació, Menjar per ser millors, tracta en profunditat un tema, el de l'alimentació saludable, que també han abordat, des de punts de vista afins, altres autors especialistes en la matèria com ara Ferran Adrià, Valentí Fuster i Josep Corbella a l'obra cojunta La cuina de la salut (Planeta) o Isma Prados amb Cuina x solters (La Magrana).
+info: http://www.megustaleer.com/sello/GJ/grijalbo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada