Pàgines

divendres, 15 de novembre del 2013

Editorial Grijalbo presenta a Sabadell un llibre per millorar l'alimentació de les famílies

Portada / GRIJALBO
Menjar per ser millors. Claus per a l'alimentació saludable de tota la família és un llibre acabat d'editar per Grijalbo que ahir es va presentar a Sabadell amb la presència del seu autor, el periodista i escriptor Adam Martín. Aquesta obra divulgativa planteja que oferir una alimentació correcta és, probablement, la clau de tot per tal d'aconseguir el millor de cada membre de la família. En aquest sentit, pel que fa als més petits de la casa, una dieta saludable proporciona la tranquil·litat de saber que s'estan donant les eines a la nostra disposició per tal que desenvolupin tot el seu potencial a l'escola, a les activitats extraescolars o simplement corrent amunt i avall pel parc.

El llibre combina els últims descobriments científics amb el sentit comú i la tradició, i pretèn tornar a recuperar una relació intuïtiva i natural amb allò que mengem, sense haver d'estar pendents de vitamines, minerals o altres nutrients. Així, ofereix una exhaustiva guia per a no perdre's en el laberint del menjar saludable: un llibre ple de trucs, idees i informació que pot ajudar les famílies a triar, lliures i informades, com alimentar-se. L'autor, Adam Martín, és precisament pare de tres nenes que mengen verdures sense posar el crit al cel; ha escrit prèviament dos llibres: Estimada rutina i Sempre hi ets (Ara Llibres) i des de l'any 2003 s'interessa per la relació entre alimentació i salut i ha estat fundador i director de la revista digital Etselquemenges.cat. Amb la seva nova publicació, Menjar per ser millors, tracta en profunditat un tema, el de l'alimentació saludable, que també han abordat, des de punts de vista afins, altres autors especialistes en la matèria com ara Ferran Adrià, Valentí Fuster i Josep Corbella a l'obra cojunta La cuina de la salut (Planeta) o Isma Prados amb Cuina x solters (La Magrana).

+info: http://www.megustaleer.com/sello/GJ/grijalbo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada