El president de la Junta Poblacional del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro, ha explicat que el bacallà ofereix als restauradors un ampli ventall de possibilitats a l’hora de cuinar-lo, ja sigui salat o fresc, destacant també les seves propietats nutritives, amb molts beneficis per a la salut. De fet es considera que el bacallà ha passat de ser considerat menjar de pobres a un producte present a les cartes dels millors restaurants. Segons Castro, l’impacte econòmic de la Setmana del Bacallà no està quantificat, però sí es nota un augment de la clientela habitual, "en part perquè aquestes iniciatives esperonen als restauradors a fer plats més agosarats, que atrauen un públic amb ganes de provar coses noves". El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, creu que la Setmana del Bacallà serveix per mostrar l’excel·lent nivell gastronòmic que han assolit la majoria de restaurants de la ciutat i donar a conèixer els productes de primera qualitat que es poden adquirir als mercats municipals.
Bacallà skrei / AJ. CERDANYOLA |
+info: http://www.cerdanyola.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada