Francesc Altarriba, a través de BonBlat-Taller Gastronòmic del Pa, un centre de recerca i desenvolupament centrat en crear contínuament nous pans per a la restauració, aposta per la creativitat com a element imprescindible a l'hora d'elaborar el producte. El resultat són prop de 800 referències de pans, tots ells únics en format, gust i aplicació. Un altre dels atractius de la jornada va ser la presència d'un pannier, figura que neix també fruit de la inventiva de Francesc Altarriba i sobre la qual ha informat anteriorment TITULARS.CAT (bloc del 08/02/2014 i videoreport del 08, 09 i 10/02/2014). Aquest tipus de professional, l'equivalent del sommelier en el terreny del pa, que s'encarrega d'assessorar sobre el tipus de pa adient i com consumir-lo per gaudir-ne al màxim, va mostrar al públic el gran potencial que un pa guanya quan se'n cuida la presentació i se serveix de forma atractiva. No allunyant-se de la innovació, del progrés ni de la tecnologia, BonBlat treballa amb una tècnica que conserva l'artesania palpable a simple vista tot observant que cap peça és idèntica a cap altra. A aquest toc tradicional se suma una línia d'I+D a partir de la qual moltes vegades Altarriba s'inspira en les demandes dels mateixos clients per crear noves especialitats fetes a mida.
Alguns pans de l'exposició / FRANCES ALTARRIBA |
+info: http://www.francescaltarriba.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada