El menú està format per una coca torrada amb tomàquet i anxoves de l'Escala, tomàquet de Montserrat farcit amb ceba tendra i tonyina, llonganissa de pagès tallada ben fina, croqueta casolana de pollastre rostit, tàrtar de vedella amb rocafort, ametlles torrades i poma, amanida russa feta al moment, autèntics pebrots de Padron fregits, amb sal grossa, tronquet de pop amb patata i amanit amb sal, pebre vermell i oli d'oliva, ou de pagès estrellat amb patates i pernil de gla i cassoleta de botifarra de Cal Prat de Sabadell amb mongetes. De postres, xarrup de llimona amb vodka. Però es tracta d'una proposta àgil i dinàmica, ja que el xef sabadellenc l'anirà variant "cada dues setmanes per tal d'oferir al client tota l'àmplia gamma i varietat de les nostres creacions". La feina del Can Feu acaba de ser distingida per l'empresa TripAdvisor, que li ha atorgat un Certificat d'Excel·lència 2014, la qual cosa significa que "ha obtingut comentaris excepcionals dels viatgers de TripAdvisor de forma constant", segons els propis promotors del portal web especialitzat en oferta turística i d'hotels. Aquest prestigiós guardó es basa en la qualitat de les opinions i comentaris que el restaurant Can Feu ha aconseguit en TripAdvisor durant l'any passat.
Plats del nou menú nocturn del restaurant Can Feu / DECOMUNICACIÓ
+info: http://www.restaurantcanfeu.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada