Tant avui com el dia 27, hi haurà uns aperitius sorpresa dels xefs acompanyats del Vermouth Mussons de Sabadell, una beguda elaborada amb vins blancs procedents de les vinyes de la finca municipal de Can Gambús, situada al Parc Agrari de la ciutat i perfumat amb plantes aromàtiques dels boscos vallesans. D'entrants, els cuiners proposen un tàrtar de tonyina vermella del Mediterrani amb mango i sèsam i un niu de bolets de temporada amb parmentier de patata trufada i ou poché. De primers hi haurà el suquet de llobarro salvatge i cloïsses amb mongetes del ganxet i una terrina cruixent de garrí amb el seu fons, compota de poma eco i mandarines. De prepostre, oferiran una infusió de maduixots amb hibisc, vinagre de Mòdena i alfàbrega i un joc de tardor: gelat de codony, moniato confitat, galeta de mantega i xocolata negra. Per beure, compten amb un celler amb Titiana Pinot Noir 2012, Mont-Ferrant Berta Bouzy 2011 Màgnum, Portal del Montsant Brunus 2011 Màgnum, Parxet Cuvée Desert i Mas Ferrant Curial Do Moscato d'Asti. "Hem buscat un celler conjunt amb el que tots dos treballem habitualment i estem molt contents amb els vins i caves que proposem", afirmen. Tot plegat, el menú costarà 45 euros, IVA inclòs.
Els xefs destaquen que tenen "moltes ganes de cuinar plegats i fer aquest maridatge especial en el que barregem una bona sintonia entre Terrassa i Sabadell, entre un cuiner autodidacta i un més consolidat, entre dos cuiners que viuen el respecte a la cuina tradicional des de dos punts de vista diferents, entre un restaurant petit i jove amb 9 anys en actiu i un més gros i veterà amb 44 anys de vida. És una proposta molt il·lusionant", asseguren. Villagrasa també admira la cuina d'El Cel de les Oques i està impacient perquè arribi el dimarts. "Keco i el seu equip fan una feina amb molt de detall, creativa i amb una aposta clara pel producte de temporada, una passió amb la que tots dos coincidim". Tots dos esperen conquerir el paladar del client, qui podrà jugar a esbrinar quin xef ha elaborat cada proposta. "Creiem que és una gran oportunitat per mostrar la nostra feina i una sort pel client que el xef d'un altre restaurant es desplaci per treballar en equip. El restaurant Can Feu de Sabadell, fundat el 1970 i sobre el qual ha informat anteriorment TITULARS.CAT (blocs del 02/07/2014 i del 05/05/2014) surt referenciat a la Guia Michelin com a "casa familiar d'excel·lent organització dotada amb tres sales, una molt enfocada al menú diari. Proposen una cuina de mercat i de temporada, sempre amb productes selectes". Mentre que El Cel de les Oques ha estat distingit aquest 2014 amb el segell de Bib Gourmand, que destaca la qualitat-preu, d'aquesta mateixa guia.
Els xefs Josep Maria Villagrasa (esquerra) i Keco Martínez-Anglès (dreta) / DECOMUNICACIÓ |
+info: | http://www.restaurantcanfeu.com |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada