El Congrés, que porta HOST per títol, tindrà lloc a la seu de la BCC, a Sant Sebastià, i serà lloc de reflexió sobre conceptes que part del sector considera oblidats fins a dia d'avui, com ara l'anàlisi sensorial de la coberteria, i trencadors com la figura del pannier (expert en pa) que presentarà el seu creador, Francesc Altarriba, després d'anys consolidant-la en el sector de la restauració com a imprescindible. Altarriba reivindicarà, doncs, una vegada més las enormes possibilitats que el pa té a la sala i, en canvi, no són explotades. En aquest sentit, quan Altarriba va donar a conèixer el concepte pannier va fer un símil d'aquest nou rol amb el del sommelier, i va afirmar que, amb l'arribada de les noves tendències, la gastronomia demanava ja tenir un especialista en pa, com passava amb els vins, els cafès, o fins i tot les aigües o els licors.
El Congrés HOST serà lloc de reflexió sobre conceptes oblidats com ara l'anàlisi sensorial de la coberteria, i idees trencadores com la del pannier / F. ALTARRIBA |
+info: http://www.francescaltarriba.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada