El programa 'Cafès Científics. Sabadell, 2015' s'enceta aquesta tarda amb Francesc Casañas, director científic de la Fundació Miquel Agustí i professor de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona. Casañas presentarà el tema 'Les varietats tradicionals agrícoles revisitades i la Fundació Miquel Agustí' i explicarà els treballs de millora de varietats agrícoles que fa l'esmentada fundació arreu de Catalunya, així com el seu conreu en el Parc Agrari de Sabadell. L'objectiu dels Cafès Científics és oferir als ciutadans i ciutadanes la possibilitat de parlar i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència en un ambient distès. L'espai escollit per a aquesta conversa entre ciència i societat és el Bar de Ca l'Estruch, un referent de l'activitat cultural de la ciutat. Amb un cafè, una copa de vi o qualsevol altra beguda a la mà, l'esperit d'aquesta iniciativa és el d'afavorir el debat científic en el marc dels reptes de la societat actual i dels interessos individuals dels assistents. Entreteniment i rigor, debat i conversa: la ciència en clau sabadellenca. De febrer a novembre de 2015, un dijous al mes, a les 19.00h, cadascuna de les entitats organitzadores que fan recerca en ciència, o que tenen com un dels seus objectius afavorir el coneixement de la ciència i dels seus resultats, iniciarà una conversa a partir de les idees més importants i de la recerca recent al voltant d'un tema determinat.
El programa d'enguany dels Cafès científics a Sabadell / TAULI.CAT
+info: http://www.icp.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada