Un dels plats estrella del Can Feu, el caneló, es reconverteix en un caneló de faisà amb la seva beixamel cremosa i pols de tòfona. Seguiran els plats més intensos en gustos, aromes i sabors, com són les costelletes de cérvol a la brasa de carbó amb herbes aromàtiques, la perdiu guisada a l'antiga amb bolets, fetge d'ànec i tòfona i, per acabar, hi haurà la llebre a la Royal amb puré de patata i codony. Per tal d'alleugerir el menú, les postres són un sorbet de mandarina d'hivern. El menú se servirà per a una taula completa. "Ara, qui vulgui tastar un o dos plats de caça i tòfona, els pot escollir sols de la nostra carta", suggereix Villagrasa. El xef recomana que el menú de caça i tòfona es degusti, preferiblement, en el dinar. El cuiner reconeix que durant aquestes jornades és quan ell i l'equip més gaudeixen "de la feina perquè la caça necessita molt de temps de preparació, maceració, coure a foc lent, fent el xup xup...", i afegeix que aposten "per la cuina tradicional de sempre i ens agrada que arribi d'una manera òptima a la taula per degustar. És el moment de més fred i la carn de caça i la tòfona fan un bon matrimoni, ideal per aquesta època", prossegueix el xef. Tot i que el Can Feu és una casa de base tradicional, Villagrasa destaca que a l'hora de preparar les carns combinen "tècniques més clàssiques i d'altres més innovadores perquè esperem que el client trobi originalitat i diversió en la nostra proposta gastronòmica".
Alguns dels plats que ofereix el restaurant / REST. CAN FEU |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada