Pàgines

dimarts, 29 de setembre del 2015

La cinquena edició de Barcelona Degusta registra més de 28.000 visitants

El saló Barcelona Degusta ha tancat aquest passat diumenge la seva cinquena i ho ha fet, segons l'organització, amb gran èxit de públic atès que més de 28.000 persones s'han acostat al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona des del passat dijous i fins abans-d'ahir per tal de visitar aquest esdeveniment que ha permès descobrir i degustar nous productes i aprendre com cuinen els grans xefs. Durant els quatre dies del saló, més de 90 activitats han comptat amb la presència de 27 cuiners que sumen 10 estrelles Michelin. El saló ha registrat una assistència notable durant els quatre dies de celebració, no només en la zona d'exposició i venda de productes, sinó també en el conjunt d'activitats, 'showcookings' i demostracions culinàries que han comptat amb l'assistència de més de 6.000 persones per tal de gaudir en directe de les ponències de 27 cuiners que han participat a l'esdeveniment, com ara Joan Roca, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, el germans Torres, Carles Abellan, Carles Gaig o Ada Parellada.

Carme Ruscalleda ha estat al saló, entre
d'altres cuiners / BCN DEGUSTA
A l'èxit d'afluència de públic ha contribuït la coincidència del saló amb les Festes de La Mercè i la suma per primer cop de nous espais com el saló de rebosteria creativa BCN&CAKE, i l'àrea de tast de cerveses artesanes Degusta Beer Festival. Segons dades dels organitzadors, Alimentaria Exhibitions, el 86% dels visitants ha manifestat estar satisfets de la seva experiència a Barcelona Degusta. D'altra banda, més del 80% la recomanarien. Amb motiu de la Festa Major de Barcelona, Carles Gaig va preparar davant els assistents uns canelons i macarrons de festa i Carles Abellan va reivindicar un guisat tradicional com la Sarsuela; mentre que Carme Ruscalleda va maridar formatges amb dolços i salats, Nandu Jubany va descobrir els secrets dels arrossos d'interior, David Pallàs va fer trucs de xocolata, els germans Torres van fer dels llegums un ingredient estrella, i Joan Roca va parlar dels snacks més cosmopolites. Els 200 expositors del saló han donat a conèixer curiositats com les olives farcides de vermut, el sushi català, el gelat de sardines, els gofres de piruletes i els pastissos vegans. Al costat d'aquestes novetats, també han destacat productes tradicionals caracteritzats per la seva qualitat com els pernils ibèrics, tot tipus de formatges, vins, olis i menjars preparats. Com a reflex de les tendències gastronòmiques del moment, Barcelona Degusta ha comptat amb una vintena de 'food trucks', caravanes vintage, amb una oferta gastronòmica de primera qualitat, des de productes de proximitat fins a carn ecològica, vermuts i productes d'arreu del món. Els nens també han estat protagonistes d'aquesta edició, gaudint dels tallers de 'cakepops', decoració de galetes, cuina del peix, berenars saludables i diverses projeccions cinematogràfiques. La propera edició de Barcelona Degusta té previst tornar el setembre de l'any que ve coincidint de nou amb La Mercè.

Alguns plats i productes del saló / BARCELONA DEGUSTA


Espai exterior de l'esdeveniment / BARCELONA DEGUSTA

+info: http://www.barcelonadegusta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada