Paco Pérez i Bruno Colomer treballaran junts a la cuina, al celler i a les vinyes. Però el seu principal "banc de proves" serà el Celler Jaume, el racó més antic de la casa Codorníu, on van sorgir les primeres ampolles de cava de la història i, alhora, on actualment s'experimenta amb el més nou. Es tracta del centre d'investigació de l'equip d'enologia de Codorníu. Actualment, acull més de 10 projectes d'investigació, tots amb l'objectiu final de millorar la qualitat del cava i seguir buscant l'excel·lència per al consumidor. Durant les primeres jornades, que s'iniciaran a principis de 2016, els dos equips analitzaran procedències, processos d'elaboració, tècniques pròpies de l'enologia i la gastronomia, incloent una anàlisi sensorial de tots els caves de la casa Codorníu. Un cop realitzat aquest exhaustiu treball, es començaran a gestionar els projectes, que possiblement veuran la llum a partir de l'any 2017. Els resultats de la seva recerca han de servir per acostar el món del cava al món gastronòmic a nivells encara per explorar i per descobrir sinèrgies que apropin encara mes l'univers Codorníu al consumidor. Paco Pérez, un dels màxims exponents de la cuina d'avantguarda i, des d'ara, xef creatiu de Codorníu, creu que col·laborar amb el celler "és un privilegi i una oportunitat d'experimentar i crear nous projectes enològics que sedueixin encara més els amants de la bona cuina i del cava". Per a Bruno Colomer, "treballar amb Paco Pérez a quatre mans és una nova aposta per la innovació i l'avantguarda. A Codorníu no entenem el cava sense gastronomia, i estem emocionats de comptar amb l'experiència d'un dels millors xefs del país per seguir innovant en aquest terreny".
El xef Paco Pérez i el cap d'enologia de Codorníu, Bruno Colomer / CODORNÍU |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada