A través de newsletter que s'aniran enviant als associats i, sobretot, mitjançant cursos regulars de pannier, els socis tenen l'oportunitat de rebre els coneixements i formació necessària per tal de certificar-se com a tal i exercir-ne les funcions. Justament, aquests dies els socis han rebut les primeres informacions de les moltes que els arribaran regularment amb novetats, conceptes, presentacions i idees per aplicar en el seu maneig del pa, convidant-los també a aportar-hi el seu toc de creativitat. A la majoria dels socis els ha impulsat a inscriure's el fet que compten amb un 50% de descompte en els cursos formatius que promou l'Associació de Panniers, de temàtica variada: per ara, el web de l'entitat n'anuncia un de contextual titulat “El pa en la gastronomia”; un de pa sense gluten i un específic sobre entrepans, per aprendre a elaborar entrepans gourmet. L'Associació impulsa així la formació en un sector com el gastronòmic que necessita renovar-se cada dia i en un àmbit concret com és el pa, moltes vegades abandonat a taula. Des de la Junta Directiva consideren que és el moment de donar valor a un producte a primera vista tan bàsic com el pa.
Reportatge audiovisual de TITULARS.CAT en el qual es fa referència a la professió de pannier, explicada pel seu propi creador: Francesc Altarriba / TITULARS.CAT; YOUTUBE
+info: http://www.elpannier.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada