El tortell artesà és una pasta de brioix farcida de massapà, fruita confitada i sucre / GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA I PROVÍNCIA |
Segons el president del Gremi, el pastisser de Castellterçol Elies Miró, "cada cop som més conscients que som el que mengem, i que un tortell que porta una setmana al lineal d'un supermercat o franquícia ha de portar sí o sí gran quantitat de conservants artificials. El tortell artesanal és de curta durada, es deteriora fins i tot abans que altres productes de pastisseria. Per això el fem la Nit de Reis, tal i com es feia abans, amb hores d'elaboració i fermentació, i sense afegir conservants ni colorants artificials". El Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que cada família catalana es gastarà entre 19 i 36 euros en el tortell artesà, segons la mida. El tortell artesà és una pasta de brioix farcida de massapà, fruita confitada i sucre. També se'n poden trobar amb altres farciments com nata, crema o trufa, cada cop més acceptades.
+info: http://www.gremidepastisseria.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada