Algunes altres proves de la bona resposta que el Mercat Vell està tenint entre el públic són algunes xifres que ja s'han registrat en aquest primer mes de funcionament, com els 5.500 litres de cervesa Estrella Damm que s'han consumit, els gairebé un miler de ceviches i 500 'pisco sours' que ha servit la parada peruana del Ceviche 103 o les 6.000 ostres i 1.200 racions de fideus 'yakisoba' de La Peixateria. La bona afluència de públic també l'han notat els establiments tradicionals que ja estaven a l'antic mercat, com la Fruiteria Hom, que, segons la seva propietària, Juanita Fernández, ha duplicat les vendes respecte al mes anterior. Segons la gerent del mercat, Montse Garcia, "les previsions de públic s’estan superant i el Mercat Vell s’està convertint en molt poc temps en un nou punt de trobada a Sant Cugat". En total, el Mercat Vell suma més de 1.200 m2 d’espai gastronòmic. Cada establiment té el seu mostrador de venda i la seva barra per a degustació i, al voltant de les parades i a la terrassa de la plaça Sant Pere, hi ha un espai comú amb taules i cadires, mobiliari especial per evitar sorolls i molèsties als veïns. El nou Mercat, que obre cada dia de 9.00h a 23.00h i divendres i dissabtes fins les 24.00h, ha comportat la creació de 55 llocs de treball. El cost econòmic del projecte de remodelació del mercat ha estat de 2,5 milions d'euros.
Interior del Mercat Vell de Sant Cugat / MERCAT VELL ST. CUGAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada