El restaurant Can Feu, de Sabadell, celebra les VIII Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona oferint un menú degustació
|
Caneló de faisà amb pols de tòfona / REST CAN FEU |
L'equip del
restaurant Can Feu, de Sabadell i dirigit pel xef Josep Maria Villagrasa, celebra, des d'ahir i fins al proper dia 13, la VIII edició de les Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona, amb un menú degustació integrat per set plats i les postres. Aquestes jornades, en relació a les quals també va informar l'any passat TITULARS.CAT (
bloc del 08/02/2015), s'han consolidat com tota una tradició en aquest restaurant de tres generacions i més de 40 anys de vida. "Ara som en el punt màxim per tal de gaudir de la tòfona, ja que és quan està més madura i té més gust. Li volem donar protagonisme a aquest producte tan especial i apreciat que tenim en la nostra terra", destaca Villagrasa. El cuiner reconeix que durant aquestes jornades és quan ell i l'equip gaudeixen més "de la feina perquè la caça necessita molt de temps de preparació, maceració, coure a foc lent, fent el xup xup". "Apostem per la cuina tradicional de sempre i ens agrada que arribi d'una manera òptima a la taula per degustar", assegura. Tot i que el
restaurant Can Feu és una casa de cuina de base tradicional, Villagrasa destaca que a l'hora de preparar les carns combinen "tècniques més clàssiques i d'altres més innovadores perquè esperem que el client trobi originalitat i diversió en la nostra proposta gastronòmica".
|
Torrada de tòfona ratllada / REST. CAN FEU |
Hi ofereixen un menú degustació per 70 euros que inclou una torradeta de tòfona ratllada amb
oli verge d'oliva Soleil, seguit d'una terrina freda de caça farcida de prunes i tòfona i amanida tèbia de mongetes verdes amb perdiu escabetxada. Un dels plats estrella
del Can Feu, el caneló, es reconverteix en un caneló de faisà amb la seva beixamel cremosa i pols de tòfona. Seguiran els plats més intensos en gustos, aromes i sabors, com són el llom de cérvol amb mel i vinagre agredolç Fòrum, la perdiu guisada amb farcellet de col i, per acabar, llebre a la Royal amb puré de patata trufada i codony. Per tal d'alleugerir el menú, les postres són un sorbet de mandarina d'hivern. El menú se servirà per a una taula completa. El xef recomana que el menú de caça i tòfona es degusti, preferiblement, en el dinar ja que pels vespres la digestió pot ser més pesada. Per als que vulguin descobrir aquestes menges per primer cop o un àpat més lleuger, des
del Can Feu han trobat una solució. "Per als que només vulguin tastar un o dos plats de caça i tòfona, hi ha l'opció escollir sols de la nostra carta", anuncia Villagrasa.
+info:
http://www.restaurantcanfeu.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada