Francesc Altarriba, gerent i impulsor de la iniciativa, va agrair a tothom l'interès en la nova obertura i va explicar el perquè d'aquest projecte fet realitat, acompanyat de diferents autoritats sanitàries i amb representació territorial i de comerç. L'acompanyaven Toni Casas, en representació de l'Associació de Celíacs de Catalunya, i Anna Forcada, directora de l'EAP a Manlleu, tots dos molt contents de l'aposta de [0%Gluten] per la salut i, en concret, per normalitzar la celiaquia. Per la seva banda, Josep Pujades, president de la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, va felicitar l'empresari remarcant la importància que el seu esperit innovador té en la creació de llocs de treball a la comarca. Finalment Josep M. Freixanet, vicepresident 3r del Consell Comarcal d'Osona, tancava els parlaments mostrant-se content de que Francesc Altarriba, segona generació d'una vida dedicada al pa, escollís Manlleu, el seu poble natal, com a seu d'un projecte pioner a Catalunya, i el qual es vol expandir en format de franquícia.
Els assitents van poder presenciar de primera mà totes les característiques d'aquest obrador-botiga de pa i brioixeria sense gluten / BONBLAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada