Els responsables de [0% Gluten], al capdavant dels quals està Francesc Altarriba, afegeixen que d'aquest grup de gent acostumades a les restriccions alimentàries n'és un clar exemple el col·lectiu de persones celíaques, que encara a dia d'avui no estan acostumades a una digna oferta de productes de fleca sense gluten. Per això, segons conclouen des de [0% Gluten], celíacs i persones sensibilitzades amb la salut alimentària que es van acostar al seu estand a la fira Sabadell Degusta coincidien en el fet que per primer cop es trobaven amb tal estesa varietat de pans de diferents formats i gustos i una àmplia varietat de dolços, absolutament tot sense gluten, certificats i amb garanties de seguretat comprovable en les fitxes tècniques, alhora que equiparables en qualitat, textura i sabor als productes convencionals. El projecte [0% Gluten], la botiga-obrador central del qual es troba a Manlleu, tal i com ha informat TITULARS.CAT (bloc del 06/02/2016), negocia a dia d'avui properes obertures a diferents ciutats sota el seu segell.
L'estand de [0% Gluten] a Sabadell Degusta / [0% GLUTEN] |
+info: http://www.0x100gluten.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada