Pàgines

diumenge, 25 de setembre del 2016

La bona gestió i manipulació del pa centrarà la ponència de Francesc Altarriba al saló Hostelco

En el marc de la propera edició, la 18a, d'Hostelco-Saló Internacional de l'Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, que tindrà lloc del 23 al 26 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Francesc Altarriba, creador de la figura professional del 'pannier' i propietari del taller de pans Bonblat, serà un dels ponents de 'La Plaça', un nou escenari que entra en joc aquest any al referit saló: es tracta d'un espai on es recrearà una plaça urbana amb parades de pa i un obrador central i on seran protagonistes diversos especialistes dels àmbits del pa, de la pastisseria i de la gelateria.

Aquesta activitat d'Altarriba, que està prevista per al dilluns 24 d'octubre a les 16.00h, estarà enfocada a mostrar els secrets per a una bona gestió i manipulació del pa en un establiment gastronòmic amb la finalitat de "treure les màximes virtuts al producte i que es converteixi en un valor afegit per a l'excel·lència i satisfacció final del client i, a la vegada, en un element clau en les comptes d'explotació del negoci per la seva estudiada rendibilitat, poc coneguda fins a dia d'avui", segons destaca el propi expert del pa, en relació a qui TITULARS.CAT ha informat en diverses ocasions, la darrera amb motiu de la presència de la marca [0% Gluten] a la fira Sabadell Degusta (bloc del 13/04/2016). La resta de dies del saló Hostelco, que se celebra cada dos anys al mateix recinte, Pere Fabregà, 'official coach pannier' format pel propi Altarriba, mostrarà en directe en què consisteix el rol que exerceix, donant a conèixer les virtuts i qualitats del pa en tots els seus formats, farines, sabors, textures i aromes, i suggerint els millors talls, dissenys, presentacions i maridatges entre els aliments i el tipus de pa que millor els acompanya.

Una imatge de la passada edició d'Hostelco / HOSTELCO

+info: http://www.elpannier.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada