dijous, 24 de novembre del 2016

La marca [0% Gluten] obre la seva botiga model per a expandir-se com a franquícia

Situada a Vic serà punt de partida per a les rèpliques previstes a Madrid, a Bilbao i a diverses comarques catalanes


Alguns productes de la marca / [0% GLUTEN]
L'establiment tipus que ha de servir de model de creixement via franquícia per a la firma [0% Gluten], s'inaugurarà oficialment dimarts que ve a Vic. Estarà concebut de la mateixa manera que el primer obrador d'aquesta marca, obert el passat mes de febrer a Manlleu tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc del 22/02/2016), com un espai lliure d'al·lèrgens que prestarà especial atenció a l'alimentació de qualitat i pensada per a tothom, prioritzant el menjar sa amb els productes sense gluten de fleca i brioxeria com a base, però també amb una àmplia gamma d'aliments frescos que es podran consumir en una adequada i confortable zona de degustació, com ara amanides o pasta fresca, entre d'altres. Aquest establiment, on tan important serà el que es fabricarà en l'obrador propi obert a la vista dels clients, com l'aposta intrínseca per la salut dels mateixos, serà el punt de partida per l'expansió d'aquest nou model de negoci que en els propers mesos tindrà rèpliques a Madrid, a Bilbao, així com també a diverses comarques catalanes, amb punts de venda directa a Barcelona i a la seva zona metropolitana.

El nou local ocuparà 250 m² en una zona de connexió de Vic, com són les estacions de busos i trens, no gens allunyada del centre històric, i molt propera al nucli universitari: en concret el local se situa al Carrer Pare Gallissà, 13. La distribució de les instal·lacions, perfectament estudiada com element distintiu de totes les franquícies que s'obrin amb aquesta marca, es caracteritza per comptar amb un obrador propi adherit a la zona de venda i degustació, que permet la total visibilitat dels professionals que hi treballaran, però a mode d'aparador de vidre per tal d'evitar qualsevol risc de contaminació creuada i fer honor al principal dels seus valors, una neteja i higiene escrupulosa, garantia d'aquesta seguretat alimentària que cada vegada valora més la societat. La decoració mostrarà la imatge que seguiran tots els locals franquiciats: Funcionalitat, minimalisme, lluminositat i la total presència de la fusta són alguns dels conceptes que l'acostaran a un estil nòrdic, amb mobles pràctics i de diferents alçades que conferiran un establiment modern i molt còmode per l'usuari, també amb presència de les noves tecnologies aplicades als inputs visuals que aquest rebi. Tot per aconseguir un tipus d'establiment adequat a les necessitats de tothom qui aposti per la salut, idèntica premissa que es busca en el producte alimentari que [0% Gluten] oferirà, essent una de les botigues més inclusives que actualment hi ha al mercat, dins d'aquest sector.

Alguns altres productes de la marca / [0% GLUTEN]

+info: http://www.0x100gluten.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada