Pàgines

diumenge, 25 de desembre del 2016

El pastisser Lluís Costa crea una vintena de nous torrons per a aquest Nadal

Algunes mostres de les noves creacions /
VALLFLORIDA XOCOLATERS
Fins a 20 nous torrons ha creat per a aquest Nadal el pastisser Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida Xocolaters, i en total ja ofereix una cinquantena de creacions de xocolata totalment artesanals i de sabors originals. Entre les novetats, destaca el seu torró amb toffee de gerds i reducció de vinagre de Mòdena o el trufat de xocolata blanca a la sidra i poma àcida, amb forma d'ampolla i de color verd. També són noves i atrevides creacions com el torró trufat de cítrics amb mandarina i yuzu; el de massapà de pistatxo amb pera, cítrics i trufat de vainilla o el torró de praliné de cruixent de llimona, romaní i ametlla. A Vallflorida Xocolaters, ja han passat a la categoria de clàssics torrons com el de poma confitada amb espècies, el de ratafia artesana del Montseny i nous, el de 'mojito', el de gintònic o el de xocolata blanca amb taronja semi confitada i un toc de 'cointreau', així com el Toscano. També s'hi pot trobar la seva creació de 2015, un torró amb croissant de mantega (deshidradat i liofilitzat), una barreja de diferents xocolates i la forma d'aquesta famosa peça de brioixeria d'origen francès: d'aquesta manera, Lluís Costa celebrava el premi Millor Croissant Artesà de l'Estat. Totes les creacions de Vallflorida són completament artesanals i s'elaboren d'inici a fi al seu obrador de Sant Esteve de Palautordera, també les pastes de fruita que s'introdueixen als torrons més originals..etc. Sempre amb ingredients de la máxima qualitat i xocolates extra de Chocovic.

Tal i com ha fet esment TITULARS.CAT (bloc del 28/12/2015) Lluís Costa Gil ha estat format a l'Escola de Pastisseria de Barcelona i al costat de grans noms com Carles Mampel (Pastisseries Bubó) o el mestre xocolater Lluís Morera (Chocolates Brescó, de Benabarre, a Huesca), i suma una llarga experiència com a docent i col·labora amb grans professionals del seu àmbit. Alhora, exerceis de divulgador de la pastisseria artesanal i comparteix les seves receptes creatives entre professionals i amateurs. Vallflorida Xocolaters, de Sant Esteve de Palautordera, ha esdevingut un referent per les seves creacions artesanals de xocolata en teules i torrons de sabors innovadors i pels seus pastissos tradicionals modernitzats amb noves tècniques i decoracions. I també pels seus croissants artesans de mantega o farcits amb xocolata, mascarpone, gerds, crema pastissera amb canyella, vainilla i llimona, etc. A l'obrador, dues generacions de pastissers enamorats de la professió: Lluís Costa Hernández, que va aprendre l'art de la pastisseria als 14 anys a diferents establiments de Barcelona, i els seus fills, Lluís i Gerard. Tots ells procuren sumar artesania i tradició, així com creativitat i innovació.

+info: http://vallflorida.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada