Mercè Conesa en un moment de la seva intervenció, al costat de l'alcaldessa, Núria Parlón / DIBA |
Durant la seva intervenció a l'acte inaugural, Mercè Conesa ha remarcat: "El lideratge que el municipi de Santa Coloma de Gramenet ostenta en l'àmbit de nutrició i la gastronomia, i com ha sabut crear una estratègia de progrés i de futur al servei de la ciutadania en aquest camp, on destaca la nova escola de restauració". De la seva part, Núria Parlón ha agraït "el suport de la corporació en la projecció i la implicació del projecte, no només amb la cessió dels espais, sinó amb programes conjunts, com per exemple, els de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que es desenvolupa a la Biblioteca del Fondo amb BiblioLab i el seu espai 'Cuines del món', especialitzat en nutrició". L'Escola de Restauració de Santa Coloma de Gramenet funciona des del 1991 i ha format prop de 1.300 alumnes de les especialitats de cuina, cambrer, i ha ofert cursos de pastisseria i cocteleria, entre d'altres. S'hi ofereix també, formació especialitzada per a professionals i formació ocupacional. Dins del recinte de Torribera, la Diputació també té cedits a l'Ajuntament de Santa Coloma, mitjançant un conveni subscrit el setembre de 2015, els terrenys anomenats Vinya d'en Sabater.
Una de les aules a la nova ubicació de l'ERESC / XAVIER RENAU; DIBA |
+info: http://www.diba.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada