dilluns, 23 d’octubre del 2017

68 cellers participaran a la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

L'esdeveniment suma sinergies amb la iniciativa 'Hotels amb DO', del Gremi d'Hotels de Barcelona


Barcelona acollirà del 27 al 29 d'octubre la 37a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, al Passeig Lluís Companys. En aquesta edició, la Mostra suma sinergies amb la iniciativa 'Hotels amb DO' del Gremi d'Hotels de Barcelona, fet que es traduirà amb una setmana plena d'activitats relacionades amb el vi català a la ciutat de Barcelona. La Mostra, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca), comptarà amb la participació d'un total de 68 cellers, amb més de 500 referències de les 12 DO catalanes. A aquesta oferta vinícola, s'hi suma el tast d'altres productes de proximitat.

Salvador Puig i Manel Casals en un moment
de la presentació / GENCAT. CAT
El director general de l'INCAVI, Salvador Puig; i el director del Gremi d'Hotels de Barcelona, Manel Casals, han presentat dimecres de la setmana passada, a l'Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, els detalls de l'esdeveniment, cosa que ha aprofitat per tal de presentar també la 6a edició d''Hotels amb DO: Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona', que aquest any coincidirà amb els dies de la Mostra amb l'objectiu de presentar una setmana plena d'activitats relacionades amb el vi català a la ciutat de Barcelona: així doncs, un total de 25 hotels emblemàtics de Barcelona realitzaran del 23 al 29 d'octubre tastos de vins amb denominació d'origen (DO) catalana en els seus espais més íntims i inspiradors. Gràcies a aquesta iniciativa, organitzada conjuntament pel Gremi d'Hotels de Barcelona i l'INCAVI, es podran tastar vins i caves de les 12 denominacions d'origen catalanes, amb consells pràctics d'acreditats sommeliers i productors, en alguna de les 50 sessions de tast organitzades pels hotels que ofereixen aquesta activitat. L'experiència té un cost de 15 euros i inclou el tast d'un total de sis vins. Aquest esdeveniment que permet conèixer la varietat de vins de Catalunya també compta amb el suport de l'ESHOB (Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona) i de l'empresa Riedel.

+info: http://agricultura.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada